ROCK'NROLL INDEX

Vi har under ett år försökt att fastställa hur vi kan förklara smakerna av vår choklad. När vi började tillverka bönor till baren gav det så mycket smak i chokladspelet och också känslan av glädje, utforskning, outforskat territorium och bara ... rock'n'roll.
Så vi har utvecklat vårt eget smakindex för att göra ett försök att kartlägga hur galet och spännande en chokladkaka kan vara.

Credits: Detta index är inspirerat av genierna på Cave pur Jus.

Rock'n'roll 1
Smakar söt och fet, vanilj och kakaopulver. Din konventionella säkra plats i chokladuniversumet. Du kommer att äta det på en gång. Du hade det här förut. Många många gånger. Det här är en choklad som du kan ge till din mormor och hon kommer inte att blinka.

Rock'n'roll 2
Detta är en chokladkaka som smakar ... ja choklad. Det är tröstande och balanserat. Men det är säkert att säga, inget nytt under himlen. Dina svärföräldrar kommer att äta detta och tycker att du är en söt person som tar med choklad.

Rock'n'roll 3
Vänta ... vad händer här? Det är choklad men inte bara. Något händer. Kan det vara några andra smakanteckningar där? Av bär? Nötter kanske? Du kommer att kunna hitta lite surhet kanske. Din icke-matvän kommer att tro att du är den bästa vän någonsin.

Rock'n'roll 4
Det är när du befinner dig att säga saker som "OMG! Det smakar precis som en skiva rostat bananbröd med apelsin på toppen". Eller "Wow, det är som att äta ett hallon medan jag biter i en citron. Varför känner jag grönt gräs"? Det här är inget du hittar i din lokala livsmedelsbutik. Din specialkaffevän kommer att älska dig för att du har tagit en bar som den här.

Rock'n'roll 5

Detta ... är ... konstigt. Detta är imponerande. Du älskar det, men det är definitivt utanför din komfortzon. Det är punkrock. Det är provocerande. Det är helt nytt. Smaker du aldrig trodde att du skulle hitta i en chokladkaka. Choklad ÄR död, men inte den här. Den här lever. Är det till och med choklad? Du är faktiskt inte säker men vem bryr sig. Dina globetrotting foodie vänner kommer att känna att du äntligen förstod dem.