TRYCK

Vi är en liten, familjeägt, prisbelönt chokladtillverkare baserat i södra Sverige i det vackra området Österlen, nära Östersjön. Vår fabrik är en röd tegelbyggnad byggd 1893 som tidigare var en lokal byskola. Varje enskild chokladkaka som vi tillverkar tillverkas här av vårt lilla, men ändå engagerade team av chokladtillverkare.

Du har rätt - kakao växer inte i Sverige. Så på våra expeditioner runt om i världen söker vi både unika kakao och skickliga, värdedrivna producenter som är dedikerade till kvalitet, hållbarhet och smak. I skuggan av kakaoträd möter vi odlarna och skapar långvariga relationer. Från det ögonblick som kakao skördas tills chokladkakan hamnar i din hand har den vårdats vid varje steg i processen.

Vi gillar att tro att vi gör choklad på ett typiskt svenskt sätt - med transparens, enkelhet och ärlighet, vilket låter kakaos sanna smak vara vägledningen till vilken choklad vi skapar. Helst har den en smakprofil så tydlig och ren att den kan förändra din bild av vad choklad kan vara. Vårt mål är att erbjuda en verkligt unik smakupplevelse och hoppas att du kommer att vara en del av vår resa när den utvecklas. Choklad är död, länge levande choklad.

Om du har några frågor, vänligen kontakta press (at) kakaobolaget.se
Ladda ner bilder via följande länkar:

LOGOTYPER

PRODUKTER

FABRIK

PRODUKTION

STIFTARE

CACAO-URSPRUNG